Mode och Inredning

Axelvaddar och benvärmare

2015-01-24 18:44 #0 av: Skorpion76

På 80-talet var det mycket axelvaddar och benvärmare i neonfärger. På 80-talet kom Susanne Lanefeldt igång med Gymping i TV. Där var det trikåer och benvärmare var också populärt. Av någon underlig anledning blev benvärmarna väldigt populära vare sig man gympade eller inte. Färgerna var neonfärger och pastellfärger. Kniiiip! Kom igen! Det är bra! Lite till! Mera! Mera!  

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2015-02-10 00:57 #1 av: Tarotstollan

När hon väl hade lanserats i tv, så behövdes det ju "tonvis" med gympadräkter och tajts och även benvärmare. Då jobbade jag på en av de fabrikerna som sydde dessa!
En gång skulle Susanne komma dit och titta på hur det gick till att tillverka  dessa dräkter och hur de skickades iväg mm.
Vi höll på i 3-4 dagar och städade och dammade på vårat lager och när hon sen kom tillsammans med cheferna  seglade hon förbi oss på lagret med näsan i vädret och hälsade inte ens på oss!
Högste chefen och ägaren "skyllde" sen på att de hade haft så ont om tid!
De modellerna jag ser på bilden som vi hade är det Susanne har på sig och även den mintgröna till vänster och den blå i bakgrunden.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.