1970-tal - Musik

Vill du bli ny sajtvärd?

2018-04-13 08:00 #0 av: iFokus

Hej!

Den här sajten saknar aktiv sajtvärd. Om du är intresserad av att ta över som sajtvärd och utveckla sajten efter dina önskemål är du välkommen att ta kontakt med oss på iFokus. Berätta då gärna lite kort om dig själv och vad du skulle vilja göra med sajten i framtiden om vi låter dig bli värd.

Maila oss på info@ifokus.se så svarar vi så snabbt vi kan.

Vänliga hälsningar,
Killarna på iFokus

Anmäl
2018-05-05 17:17 #1 av: GIKmio

Hade det varit för ett år sedan hade jag nappat direkt, men nu är läget annorlunda då jag inte har samma tid.. Nostalgi är ju jätteroligt att återvända till och dela minnen osv. Men det måste samtidigt vara jobbigt för en sajtvärd att försöka hålla igång en sajt som vanligtvis skulle kunna gå på högvarv när folk lägger in sig som medlemmar men inte skriver inlägg eller deltar i diskussionerna.. Men händer inget av intresse kring sajtvärdsrollen  närmaste tiden så tar jag den med hänsyn till den fritid som finns.. 

Sajtvärd för Öl i fokus. Medarbetare på Sport i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2018-05-05 17:25 #2 av: Carmarino

Hade också kunnat tänka mig det, men jag har svårt att hinna med ytterligare en sajt. Fast behöver du en medarbetare GIKmio så kan jag ställa upp. Glad

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-05-05 17:28 #3 av: GIKmio

#2 Problemet är bara att det känns som det bara kommer bli vi två som skriver i så fall. Det är så på flera sajter tyvärr. Att det är admin bara som håller låda och resten bara läser.

Sajtvärd för Öl i fokus. Medarbetare på Sport i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2018-05-05 17:32 #4 av: Carmarino

#3 Jo, jag känner igen det där. Synd, för jag tycker också det är roligt med nostalgi. Hade säkert kunnat posta en del av de saker jag postar på andra sajter här också, för de har i allra högsta grad med nostalgi att göra. Glömmer bara bort det.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.