Nostalgi - Övrigt

Fascination

2018-10-06 10:39 #0 av: GIKmio

Vad var ni fascinerade av som barn? Som ni påpekade för föräldrarna när ni var ute på bilresa, gick en promenad etc.. Själv var jag fascinerad av vattentorn.. Kanske för att en del såg stora och pampiga ut där dom oftast låg på en höjd och syntes väl på flera ställen i stan.. -Titta mamma, ett vattentorn Skrattar Min lillebror var fascinerad av traktorer.  

Sajtvärd på Nostalgi i Fokus. Medarbetare på Sport i fokus, Öl i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2018-10-06 15:10 #1 av: Ghosthunter

Då måste du väl ha varit i Örebro och tittat på svampen...det är väl vattentornet no.1 i SverigeSkrattar

Jag var fascinerad av flygplan och att sitta i timmar och bara glo på stjärnhimlen en klar och kall höst eller vinterkväll. Så himlen och rymden var mitt sökområde som liten. Numera är det mer på marknivå, även om jag gärna fortfarande tittar en hel del uppåt!Skrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2018-10-06 15:45 #2 av: Carmarino

Minns inte säkert, men jag var väldigt intresserad både av stjärnhimlen och historia. När jag gick på mellanstadiet gjordes en arkeologisk utgrävning i byn där jag bodde, och den var jag väldig fascinerad av. De hittade en massa stenålderssaker, så det var spännande.

Mina drömyrken då var arkeolog eller astronom, men jag blev inte varken det ena eller det andra. Tappade sugen när jag fick veta att man var tvungen att vara bra på matte för att bli det - och bra på matte det var jag inte. Skrattar

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2018-10-06 15:51 #3 av: Maria

Stenar var/är min stora passion. Jag vet inte hur många "ton" jag släpat hem genom åren. Vissa stenar minns jag t.om var jag hittade som barn.

/Maria

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.